Η πράσινη ΠΑΕ ανοίγει τις πόρτες της στους ενδεχόμενους επενδυτές

Με “ειρωνικές πινελιές” οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού… ανοίγουν την πόρτα στον πρίγκιπα Φεϊζάλ και σε όποιον άλλο υποψήφιο επενδυτή ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην “πράσινη” ΠΑΕ.

Ο υποψήφιος επενδυτής έχει προθεσμία έντεκα ημερών δηλαδή από τις 20 Δεκεμβρίου έως την τελευταία μέρα του χρόνου να καταθέσει το ποσό των 28.000.000 ευρώ.

Μοναδικός όρος που βάζουν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού είναι να μη γίνουν δηλώσεις από τον υποψήφιο επενδυτή και τους συνεργάτες του. “Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια”, αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

Η δημοσίευση της ανακοίνωσης πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου των μετόχων.

Αναλυτικά:

“Η εμφάνιση, νομιμοποίηση με συμφωνητικά και διαιώνιση της “πριγκιπιάδας” έχει κάνει κακό στο κύρος και την ιστορία του Παναθηναϊκού. Όμως, επειδή σύμφωνα με τις αρχές μας οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό είναι καλοδεχούμενος, δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία αμφιβολία έστω και σε έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού ότι ενεργούμε αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον του Συλλόγου.

Στα πλαίσια αυτά:

1. Οι εκπρόσωποι του υποψηφίου επενδυτή είναι ευπρόσδεκτοι να ξεκινήσουν άμεσα τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ όπως επιθυμούν,και

2. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασισθεί στις 20 Δεκεμβρίου θα δίνει τη δυνατότητα στον επενδυτή να τοποθετηθεί με 28 εκατ. Ευρώ, να πάρει το ποσοστό των μετοχών που επιθυμεί, να εκλέξει άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο της αρεσκείας του και να αναλάβει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Συμπερασματικά μέσα από μια απλή και άμεση διαδικασία ο επενδυτής μπορεί αμέσως μετά την 20ή Δεκεμβρίου και το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου να καταθέσει τα χρήματα και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Ο μόνος όρος που θέτουμε από τη δική μας πλευρά είναι από σήμερα και μέχρι τη λήξη της διαδικασίας ο επενδυτής και οι πάσης φύσεως συνεργάτες του να απέχουν από οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια”.

Check Also

Άρης Vs Πάφος F.C. και Ολυμπιακός Vs Νέα Σαλαμίνα

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Στις 19:00, ο Άρης …

Μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας με 4-0 (Video) – ΑΕΛ Vs Ανόρθωση 0-1

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση ήταν οι νικητές στα ντέρμπι ττης Κυριακής για τη 12η αγωνιστική του …