Η πορνοστάρ έχει λεκιασμένο φόρεμα όπως η Λεβίνσκι με το DNA του Τραμπ

Αποδεικτικά στοιχεία φέρεται να έχει κρατήσει για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που φέρεται πλέον αποφασισμένη να ανοίξει το στόμα της.

Η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, έχει κρατήσει ένα χρυσό μίνι φόρεμα που φόρεσε στο ραντεβού με τον τότε μεγιστάνα των ακινήτων το 2006 και μάλιστα το έχει διατηρήσει σε άριστη κατάσταση.

Πηγές από το περιβάλλον της ανέφεραν στο the Blast ότι η 38χρονη σκοπεύει να δώσει το φόρεμα για ανάλυση ώστε να εντοπισθούν τυχόν ίχνη DNA του νυν προέδρου των ΗΠΑ.

To περίφημο χρυσό φόρεμα της Στόρμι Ντάνιελς (Φωτογραφία: ΤheBlast.com)

Η πορνοστάρ θέλει να εξεταστεί το φόρεμα μήπως βρεθούν πάνω του τρίχες, κύτταρα ή σωματικά υγρά του Τραμπ, ώστε να αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι όντως είχαν σεξουαλική σχέση πριν από 12 χρόνια.

Η απόφαση της Στόρμι Ντάνιελς να καταφύγει σε τεχνικές ανάλυσης DNΑ παραπέμπει στις εξετάσεις που είχαν κάνει οι ερευνητές στο περίφημο μπλε φόρεμα με τον λεκέ της Μόνικα Λεβίνσκι στην υπόθεση που λίγο έλειψε να γκρεμίσει από την εξουσία τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Παραμένει, πάντως, ασαφές πώς θα καταφέρει η Ντάνιελς να πάρει δείγμα DNA από τον Τραμπ ώστε να γίνει η ταυτοποίηση με όποιο υλικό βρεθεί στο χρυσό φόρεμά της, το οποίο φόρεσε τη νύχτα που συνάντησε τον Τραμπ σε ξενοδoχείο της λίμνης Ταχόε το 2006.

Η ηθοποιός ταινιών για ενηλίκους θεωρεί ότι έχει αποδεσμευτεί ντε φάκτο από τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει μετά την παραδοχή του δικηγόρου του Αμερικανού προέδρου ότι της έδωσε χρήματα για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Η Τζίνα Ροντρίγκες, εκπρόσωπος της Στόρμι Ντάνιελς, γνωστοποίησε σε πολλά μέσα ενημέρωσης ότι η πελάτισσά της πλέον δεν αισθάνεται ότι την περιορίζει η συμφωνία αυτή μετά τις δηλώσεις του Μάικλ Κόεν, του δικηγόρου του Τραμπ.

«Η Στόρμι θα πει την ιστορία της», τόνισε η Ροντρίγκες.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2011 στο περιοδικό InTouch, αλλά δημοσιεύτηκε πρόσφατα, η Ντάνιελς περιγράφει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τη συνάντηση και το σεξ με τον Τραμπ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όσο για το χρυσό φόρεμα, είπε ότι το φόρεσε επειδή θεωρούσε ότι θα έβγαιναν για δείπνο, αλλά ο Τραμπ επέμεινε να δειπνήσουν στο δωμάτιό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη ζητά τώρα πάνω από ένα εκατομμύριο δολάριο για να μιλήσει για τη σχέση της με τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Η εξέλιξη με το φόρεμα, σχολιάζουν διεθνή ΜΜΕ, έρχεται να προσθέσει νέους πονοκεφάλους στον Τραμπ και νέα σύννεφα στο γάμο του με τη Μελάνια.