Η πολυτεκνική οργάνωση Αμμοχώστου καλεί τους Κύπριους πολυτέκνους να παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια

Η πολυτεκνική οργάνωση Αμμοχώστου, καλεί τους Κύπριους πολυτέκνους ναα παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια στην τοπική οργάνωση.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως: “Mέσα σε ένα χρόνο,από τους πολύτεκνους έχουν αφαιρέσει επίδομα τέκνου άνω των 18 ετών, φοιτητική χορηγία, μείωση επιδόματος τέκνου 9%, το επίδομα της περήφανης και τιμημένης μάνας και δωρεάν περίθαλψη από τον Απρίλιο του 2013.

Η κρίση, η ανεργία, οι περικοπές μισθών, αυξήσεις στον Φ.Π.Α. και στο ρεύμα, μας έχουν καταστρέψει οικονομικά, προστίθεται ενώ γίνεται λόγος για εξαθλίωση, φοιτητές μας δεν μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, δάνεια που μένουν απλήρωτα και νοικοκυριά που βυθίζονται στο σκοτάδι ένεκα αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών.”

Επιπλέον αναφέρουν πως: “Η πολύτεκνη οικογένεια, είναι το υγιές κύτταρο της κοινωνίας και η πολύτεκνη μάνα είναι η αιμοδότρια του έθνους”. Ενώ καλούν τους υποψήφιους προέδρους “να αναγνωρίσουν ότι την ώρα της οικονομικής κρίσης οι πρώτοι που έπρεπε να στηριχθούν ήταν οι πολύτεκνοι με τα πολλά παιδιά και τους φοιτητές μας, επειδή είμαστε η πιο ευάλωτη ομάδα”.