Η πλανεύτρα Hurley

Ο αντρικός πληθυσμός λιώνει στο πέρασμα της.  Η 47χρονη Elizabeth Hurley όσο μεγαλώνει και ομορφαίνει.. Μπορεί να είχαμε σχηματίσει μια γλυκιά και sexy εικόνα για εκείνη, αλλά οι πικάντικες λεπτομέρειες που βγαίνουν τώρα στη δημοσιότητα τα ανατρέπουν όλα και την κάνουν ακόμα πιο ποθητή και προκλητική.

Ο συνάδελφος της από την ταινία «Passenger 57», Tom Sizemore έγραψε βιβλίο με τίτλο «By Some Miracle I Made It Out Of There».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η καλλονή τον αποπλάνησε, αλλά του άρεσε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας. Εκείνο το διάστημα η Elizabeth είχε σχέση με τον Hugh Grant, όμως αυτό δεν την σταμάτησε από το να κάνει σεξ μαζί του. Τον προσκάλεσε στο δωμάτιο της και τον υποδέχτηκε με τα έξαλλα εσώρουχα της!!

Στο βιβλίο του αναφέρει πως «ήταν εσώρουχα που έκαναν την εμφάνιση της αργότερα στην ταινία Austin Powers να φαντάζει σεμνή. Ανέβηκε στο τραπεζάκι του καφέ και τα πέταξε όλα. Μετά από λίγο με ρώτησε “μήπως είναι πολύ προκλητικό για σένα”;»

Η Hurley τα έδωσε όλα για όλα εκείνο το βράδυ και το σεξ έμεινε ανεξίτηλο στη μνήμη του Tom! «Συνήθως όταν κάνεις σεξ με κάποιον για πρώτη φορά είναι λίγο αμήχανα. Με την Elizabeth ήταν απίστευτα. Έμεινα μαζί της, στο δωμάτιό της μέχρι το τέλος των γυρισμάτων. Μετά επιστρέψαμε στο Λος Άντζελες» υποστηρίζει.

Η σχέση τους δεν κράτησε, αφού εκείνη ήταν με τον Hugh, αλλά όπως φαίνεται, στο μυαλό του Tom έχει μείνει ανέπαφη η κάθε πικάντικη λεπτομέρεια…