Η πανύψηλη που την φώναζαν ”Γκοτζίλα” και ”τέρας” έγινε μοντέλο… (Photos)

Mε τον καλύτερο τρόπο εκδικήθηκε όσους την πλήγωσαν στο παρελθόν αποκαλώντας την «Γκοτζίλα» και «τέρας» μια πανύψηλη κοπέλα, η οποία κατάφερε να αποδεχτεί το χαρακτηριστικό που την κάνει τόσο μοναδική και μάλιστα να το εκμεταλλευτεί, βγάζοντας αρκετά χρήματα.
1

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η 27χρονη Aly Stosz με το επιβλητικό ύψος των 2,05 μέτρων πέρασε μια αρκετά δύσκολη παιδική και εφηβική ηλικία, αφού στο σχολείο την κορόιδευαν συνεχώς οι συμμαθητές της, με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό της και να αρχίσει να ντρέπεται για το σώμα της. Ωστόσο, λίγο μετά από τα 20α της γενέθλια, άρχισε να βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Συνειδητοποίησε ότι αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό για το οποίο ντρεπόταν, δηλαδή το παράστημά της, ήταν αυτό που την έκανε μοναδική.22

Έτσι η Νεοϋορκέζα αποφάσισε να γίνει μοντέλο φετιχιστικών φωτογραφήσεων και να ποζάρει μαζί με άνδρες που λατρεύουν τις ψηλές γυναίκες, μια απασχόληση που αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικερδής. Στο πλαίσιο αυτών των φωτογραφήσεων, η Aly συνήθιζε να σηκώνει στα χέρια τους… μικροσκοπικούς (μπροστά της) άνδρες, κάτι που τελικά προκάλεσε το ατύχημα που την έκανε να παρατήσει την πολλά υποσχόμενη καριέρα της. «Είχα σηκώσει έναν τύπο ενώ φορούσα τακούνια, με αποτέλεσμα να γλιστρήσω και να σπάσω τον αστράγαλό μου», αναφέρει σήμερα η νεαρή, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι εξέταζε έτσι κι αλλιώς το ενδεχόμενο να σταματήσει αφού είχε αρχίσει να βαριέται.

Η καριέρα της ως μοντέλο της χάρισε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν στην ζωή της και από τότε δεν έχει επιτρέψει ξανά σε κανένα αρνητικό σχόλιο να την πτοήσει. Μαθαίνοντας να αγαπά τον εαυτό της, κατάφερε τελικά να ανοίξει και την καρδιά της στους άλλους και σήμερα έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση που την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Η Aly με τον γοητευτικό της φίλο

4