Η Πάολα πλήρωσε από την τσέπη της μισθούς 120 εργαζομένων..!

Η Πάολα ανέλαβε να πληρώσει η ίδια τους μισθούς 120 εργαζομένων από τη στιγμή που εκείνη αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο γίνονται γνωστά περισσότερα στοιχεία σχετικά με το τί έγινε και το σχήμα του Νότη Σφακιανάκη με την Πάολα οδηγήθηκε σε πρόωρο διαζύγιο.

Ένα σχήμα που από την αρχή ήταν προβληματικό, καθώς η επιθυμία του γνωστού τραγουδιστή να μειώσει το χρόνο του Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οδήγησαν στην αποχώρηση και την αντικατάστασή του με τον Νίκο Βουρλιώτη.

Η Πάολα αποχωρεί από τo σχήμα με τον Σφακιανάκη: «Οι αρχές μου δεν ανέχονται άλλο τη συμπεριφορά του!»
Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, το περιστατικό που αποτέλεσε την… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, έλαβε χώρα την προπερασμένη Κυριακή.

Ο Σφακιανάκης έστειλε δικό του άνθρωπο στο καμαρίνι γης Πάολας επειδή τον ενοχλούσε η μουσική που έβαζε υποδεχόμενη τους φίλους και τους θαυμαστές της, με τους οποίους καθόταν μαζί μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Μάλιστα, ο Νότης παρά το γεγονός οτι είχε διαμέρισμα πάνω ακριβώς από το μαγαζί, προκειμένου τις ημέρες που τραγουδούσε να μην χρειάζεται να επιστρέφει στην Βάρκιζα, επέλεγε να κοιμάται κάποιες ώρες μέσα στο κέντρο.

Έτσι, η Πάολα πήγε να το συζητήσει μαζί του, προκειμένου να λήξει το θέμα ήρεμα, μόνο που τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Για την ακρίβεια, έγινε ακριβώς το αντίθετο με αποτέλεσμα να ειπωθούν βαριές κουβέντες που την οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός οτι ήδη βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη έστειλε έναν συνεργάτη της στο μαγαζί, προκειμένου να πληρώσει τους μισθούς των 120 υπαλλήλων για το διάστημα των δύο εβδομάδων που τελείωσε νωρίτερα το σχήμα.

Check Also

Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ

«Λέω ότι είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ», δήλωσε η Γιάννα …

Καφετζόπουλος προς δημοσιογράφους: «Αν δεν ήσασταν εμβολιασμένοι, θα σας πέταγα έξω αυτή τη στιγμή»

Οι κάμερες των δημοσιογράφων συνάντησαν τον Αντώνη Καφετζόπουλο, προκειμένου να σχολιάσει τα νέα μέτρα για …