Η Ομόνοια νίκησε με 4 – 2 την ΑΕΛ

Η Ομόνοια νίκησε σήμερα στο στάδιο ΓΣΠ την ΑΕΛ με 4-2 αφήνοντάς την εκτός  της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας.

Με τη νίκη της η Ομόνοια ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ την έκτη θέση της βαθμολογίας και τη συμμετοχή της στον Α΄ όμιλο κατέλαβε η Νέα Σαλαμίνα.

Στο 31΄ μετά από σέντρα του Ελευθερίου ο Πίεχ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ. Στο 43` η Ομόνοια ισοφάρισε (1-1) με δυνατό σουτ του Κιρμ, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 57` μετά από κεφαλιά πάσα του Σιέριταν ο Kιρμ βρέθηκε απέναντι από τον Ντεγκρά και από κοντά πέτυχε το 2-1 για την Ομόνοια.

Στο 59` ο Μπατιμπαγκά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο 75` ο Αγκάνοβιτς μείωσε σε 3-2 για την ΑΕΛ. Στο 85` ο Μπατιμπαγκά πέτυχε το 4-2 για την Ομόνοια.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης καθορίζεται ως ακολούθως:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 5 Μαρτίου (ώρα 18:00)
Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ
Κυριακή 6 Μαρτίου (ώρα 18:00)
ΑΕΚ – Απόλλωνας
Ομόνοια – Ανόρθωση

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή 6 Μαρτίου (ώρα 16:00)
Ερμής – Άρης
ΑΕΛ – Εθνικός Άχνας
Πάφος – Δόξα Κατωκοπιάς

Στη βαθμολογία, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, στην πρώτη θέση κατετάγη ο ΑΠΟΕΛ με 62 βαθμούς με την πρώτη εξάδα να συμπληρώνουν οι ΑΕΚ με 61, Ανόρθωση με 52, Ομόνοια και Απόλλωνας με 49 και Νέα Σαλαμίνα με 33 βαθμούς.Οι ομάδες αυτές θα συμμετέχουν στον Α΄ όμιλο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Ακολουθούν στη βαθμολογία ο Άρης και η ΑΕΛ με 31 βαθμούς, η Δόξα με 30, η Πάφος με 27 και ο Εθνικός Άχνας με τον Ερμή με 24 βαθμούς που θα συμμετέχουν στον Β΄ όμιλο.