Η Ομόνοια κατέκτησε το Super Cup Futsal με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 5-0

Η Ομόνοια κατέκτησε το τρόπαιο του Super Cup Futsal στον αγώνα που έγινε χθες βράδυ στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-0 του ΑΠΟΕΛ μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος, όπου οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στην πρεμιέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια προηγήθηκε με 2-0 από τέρματα που πέτυχε ο Γιάννης Ιωάννου (5’, 15’).

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 25ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 38’ ο Μαντέλι πέτυχε το 4-0 και στο 40’ ο Dos Santos διαμόρφωσε το 5-0.

«Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Η χρονιά αρχίσει την επόμενη εβδομάδα όπου θα αντιμετωπίσουμε ξανά το ΑΠΟΕΛ και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, μας περιμένει αρκετή δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της Ομόνοιας Κώστας Χριστοδούλου μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα.

ΑΠΟΕΛ (αρχική πεντάδα): Ψηλογένης, Χρ. Ιακώβου, Ομήρου, Schlemper, Ferreira (Α. Μαλαός, Άλβες, Περικλέους, Παναγιώτου, Δημητρίου, Μ. Ομήρου, Στ. Χριστοδούλου).

ΟΜΟΝΟΙΑ (αρχική πεντάδα): Σκαμπύλης, Μανώλη, Mantelli, Dos Santos, Pereira (Γ. Ιωάννου, Σάββα, Χρ. Στυλιανού, Κ. Στυλιανού, Κοντοδήμητρος, Ελ Κέμπε).