Η οικονομική κρίση θα βγάλει στην επιφάνεια όλες τις μίζες

Τους τελευταίους μήνες η Κυπριακή Δημοκρατία και ο Κυπριακός λαός διανύουν την πιο δύσκολη οικονομικά περίοδο. Ο Κυπριακός λαός μαστίζεται από την οικονομική κρίση και πολλοί συμπατριώτες μας δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για τα προς το ζην, με άμεσο επακόλουθο να καταφεύγουν στα δημόσια συσσίτια. Τα ποσοστά τις ανεργίας ανεβαίνουν κατακόρυφα, σε πολλά σπίτια έχουν κόψει το ρεύμα και την ύδρευση και πολλά παιδιά του γυμνασίου εγκαταλείπουν το σχολείο τους για να ενισχύσουν οικονομικά τις οικογένειές τους. Αυτή λοιπόν είναι η Κύπρος του 2012!Πραγματικά που θα φτάσει αυτός ο λαός! Ας σταματήσουν οι κυβερνόντες να αποποιούνται από τις ευθύνες τους και ας πάψουν να υποστηρίζουν ότι για τα δεινά της χώρας μας φταίει η παγκόσμια οικονομική κρίση και οι Κυπριακές τράπεζες. Φυσικά και έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης οι τράπεζες αλλά κατά κύριο λόγο ευθύνονται οι κυβερνόντες αυτού του τόπου.

Με την οικονομική κρίση και με την τρόικα να μας χτυπά την πόρτα  άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι κακοδιαχειρίσεις, οι ευνοιοκρατικές μεταχειρίσεις, τα προνόμια των ολίγων, οι ασύστολες σπατάλες και σύντομα θα αποκαλυφτούν οι μίζες που εισέπρατταν κάποιοι ‘’εκλεκτοί’’ συμπατριώτες μας.

Σε προηγούμενο άρθρο μας σχολιάσαμε τα δωρεάν εισιτήρια και τις προνομιούχες θέσεις που είχαν τα πρώην 2.500 μέλη των Κυπριακών Αερογραμμών, που από τις οποίες ωφελούνταν  και οι οικογένειές τους. Όπως καταλάβατε, όποιος δεν ήταν μέλος των Κ.Α και ήταν ένας κοινός θνητός είναι το μεγάλο κορόιδο της υπόθεσης.  Όφειλε δηλαδή, ο συνταξιούχος, ο χαμηλόμισθος και ο φοιτητής να χρυσοπληρώνουν μια ‘’οικονομική’’ θέση και να πληρώνουν υπέρβαρο για 2-3 κιλά παρά πάνω.

Επίσης, οι κυβερνητικοί πληρώνουν ενοίκιο στις κυβερνητικές κατοικίες στο Τρόοδος 5 ευρώ ετησίως! Αν είναι δυνατόν! Μα που θα φτάσει ο κανιβαλισμός τους; Ο Κυπριακός λαός απαιτεί και δικαιούται να μάθει την αλήθεια! Η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ.COM θα είναι πανταχού παρούσα για να βγάζει στον αέρα όλα εκείνα που δεν τόλμησε κανείς να κοινοποιήσει δημοσίως.