Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκαλύπτει τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποτελεί μια γυναίκα που όπου και να βρεθεί θα αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια για τη σιλουέτα της.

Με γυμνασμένο σώμα χωρίς ίχνος ατέλειας κατέχει μακράν ένα από τα ωραιότερα γυναικεία σώματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από μικρή ηλικία δεν έπαψε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Έχει κάνει ρυθμική σε επίπεδο πρωταθλητισμού, στίβο και φέτος λόγω του σόου “Dancing with the stars” ασχολείται με το χορό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό site απεκάλυψε ορισμένα από τα μυστικά της σε θέματα διατροφής και γυμναστικής.

Θεωρεί, λοιπόν, πως το παν για μια σωστή διατροφή είναι να τρως λίγο απ’ όλα. Συγκεκριμένα, η ίδια ανοίγει τη μέρα της με ένα καλό πρωινό,  τρώγοντας είτε κάποιο τοστ ή σάντουιτς. Το μεσημέρι καταναλώνει λίγη ποσότητα από το φαγητό που θα έχει, ότι κι αν είναι αυτό και το βράδυ δεν μένει ποτέ νηστική.

Εννοείται πως δεν αφήνει άδειο το στομάχι της για παραπάνω από τρεις ώρες “τσιμπολογώντας” κατά τη διάρκεια της ημέρας  κάποιο φρούτο, γιαούρτι ή κριτσίνια.

Αποφεύγει όσο μπορεί τα τηγανιτά, τα γλυκά και τα αναψυκτικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πλήρως απαγορευμένα. Σημαντικότερο όλων είναι η κατανάλωση νερού.

Όσον αφορά την άσκηση, πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει ένα χόμπι, κάτι που πραγματικά θα του αρέσει και έστω δύο φορές την εβδομάδα να ακολουθεί ένα πρόγραμμα.

Η ίδια στην καθημερινότητά της κάνει δύο φορές την εβδομάδα γιόγκα η TRX. Τώρα φυσικά, εξαιτίας του σόου κάνει 3-4 ώρες προπόνηση ημερησίως και έχει δει μεγάλη διαφορά στο σώμα της.

Τέλος, δε δίστασε να ομολογήσει ότι η χειρότερη περίοδος της ζωής της σε θέμα διατροφής ήταν όταν έκανε πρωταθλητισμό καθώς ήταν αναγκασμένη να μην τρώει τίποτε  άλλο πέρα από λαχανικά και βραστά με αποτέλεσμα όταν έκανε διακοπές να καταναλώνει τα πάντα μπλοκάροντας με αυτόν τον τρόπο το μεταβολισμό της.