Η Ντέπυ Γκολεμά για την Τατιάνα Στεφανίδου: “Ξεπερασμένη” η εκπομπή της

H Ντέπυ Γκολεμά δεν χρειάζεται  συστάσεις. Η κριτική της σφάζει με το γάντι.

«Αν ανοίξει κανείς το κεφάλι μου, θα βρει μέσα καλώδια και τηλεκοντρόλ! Να μην πω πως έχει καεί και μέρος του εγκεφάλου μου. Όταν θα μπω στο σπίτι, θα την ανοίξω. Βλέπω, όμως, λιγότερη τηλεόραση από όσο έβλεπα», λέει σε συνέντευξή της η γνωστή τηλεκριτικός.

Το τηλεοπτικό σκηνικό την έχει κουράσει…«Βαρέθηκα να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους και δεν μου λείπουν τα παλιά πρόσωπα της τηλεόρασης. Αντίθετα, θέλω να αποκτήσει καινούργια. Νέα παιδιά, που ξέρουν να μιλούν. Όπως θέλω να αλλάξει και η εικόνα του τόπου μας, έτσι θέλω να αλλάξει και η εικόνα της τηλεόρασης».

Για παράδειγμα λέει, η Ρούλα Κορομηλά,  «δεν είναι πια μπροστά στο φακό –ευτυχώς– αλλά είναι πίσω από τις κάμερες, είναι η ώρα να αποσυρθεί και πιστεύω πως θα γίνει αυτό σύντομα. Θα είναι μια αρχή αυτό και θα συμπαρασύρει κι άλλους σιγά-σιγά. Οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, σε αντίθεση με την Αμερική, έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν έχει ημερομηνία λήξης, όμως, η ενημέρωση. Εκεί λειτουργεί η γνώση και η εμπειρία. Προτιμάς να ακούς τις ειδήσεις από έναν έμπειρο και ευφυή δημοσιογράφο, όπως είναι για παράδειγμα ο Νίκος Χατζηνικολάου –και χαίρομαι που τον συνάντησα και συνεργαζόμαστε– παρά από ένα παιδάκι που βγήκε προχθές. Η Barbara Walters, στην Αμερική, είναι 82 ετών και είναι ακόμη ενεργή. Βέβαια, είναι η Barbara Walters!».

Ξεπερασμένο το μοντέλο εκπομπών της Τατιάνας Στεφανίδου …«Για να κάνεις κάτι άλλο, πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που θα κάνεις και να μπορείς να το κάνεις. Όταν αυτοί οι άνθρωποι αφήνονται σε ένα συγκεκριμένο κλισέ, όπως είναι η εκπομπή της Τατιάνας, με ελάχιστες παραλλαγές τη μια χρονιά από την άλλη, εκεί γύρω θα συνεχίσουν να περιστρέφονται. Πες, για παράδειγμα, ότι βάζεις την Τατιάνα να κάνει μια εκπομπή για το διάστημα. Θα το φέρει από εδώ, θα το φέρει από εκεί, πάλι στην κλάψα θα καταλήξει!».