Η Νομική υπηρεσία καταδικάζει την άνανδρη επίθεση κατά μέλους της

Ανακοίνωση Νομικής Υπηρεσίας σχετικά με επίθεση κατά μέλους της Υπηρεσίας

Σύσσωμοι οι λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας προεξάρχοντος του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, καταδικάζουν με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά μέλους της Υπηρεσίας, με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία της. Εκφράζουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη στη συνάδελφο και στέκονται δίπλα της στη δύσκολη τούτη ώρα.

Η Νομική Υπηρεσία ευχαριστεί όλο τον νομικό κόσμο (Δικαστική Υπηρεσία και Δικηγορικούς Συλλόγους) για τη συμπαράστασή τους.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας και οι λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας δίδουν το μήνυμα ότι τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες δεν έχουν θέση σε μια χώρα που διέπεται από το Κράτος Δικαίου. Αντίθετα, το υπονομεύουν δίδοντας χώρο για εκκόλαψη του εγκλήματος και της ασυδοσίας.

Εκφράζεται η αποφασιστικότητα όλων των λειτουργών της Νομικής Υπηρεσίας να συνεχίσουν απερίσπαστοι το καθήκον τους χωρίς φόβο και εμπάθεια, καθώς και με ενσυνείδητη αίσθηση του υψηλού καθήκοντος που επιτελούν, το οποίο, παρά τις όποιες αντιξοότητες, θα συνεχίσουν να πραγματώνουν.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την εξιχνίαση του εγκλήματος αυτού. Ευχόμαστε να ευοδωθούν οι προσπάθειές της και οι όποιοι φερόμενοι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για να την αντιμετωπίσουν σύμφωνα με τον Νόμο.