Η νεκροτομία δεν έδειξε τα αίτια του θανάτου του 13χρονου – Αναμένεται η ιστολογική

Μελετούνται από την αστυνομία τα αίτια του θανάτου του 13χρονού Κυριάκου Παρπά, από την Αθηένου που πέθανε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της προπόνησης του σε ιδιωτικό γυμναστήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία: “Χθες γύρω στις 7 το βράδυ, 13χρονος ο οποίος βρισκόταν σε ιδιωτικό γυμναστήριο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του. Του προσφέρθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες για ανάνηψη χωρίς όμως να επαναφέρει τις αισθήσεις του. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό ιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σήμερα η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου και μετά το πέρας των εξετάσεων ο φάκελος θα σταλεί στο θανατικό ανακριτή».

Η κυρία Αντωνίου ανέφερε πως: “Δυστυχώς δεν έχουμε καμία διάγνωση. Πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να δούμε τα αίτια θανάτου του 13χρονου”.

Ενώ δήλωσε πως εκ πρώτης όψεως δεν έχει βρει τίποτα συγκεκριμένα είπε: “Οχι, καθόλου. Τίποτε απολύτως, κανένα μικροσκοπικό εύρημα».