Η Μπρουκ Σιλντς πέταξε τα ρούχα της για να γιορτάσει την «Ημέρα της Γης» (Photos)

Για να τιμήσει τη μητέρα φύση, η πρωταγωνίστρια της «Γαλάζιας Λίμνης», Μπρουκ Σιλντς είχε την ιδέα να ανεβάσει χθες στο Instagram μία φωτογραφία της με περιβολή Εύας, στο πλαίσιο του εορτασμού για την «Ημέρα της Γης 2021».

Το 55χρονο σήμερα μοντέλο μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία φωτογραφία όπου αποκαλύπτει τη γυμνή οπίσθια πλευρά της. Η ίδια έχει σκαρφαλώσει σ΄ένα δέντρο μέσα στη θάλασσα ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο και τον συννεφιασμένο ουρανό.

«Αυτή την Ημέρα της Γης, συμμετέχω στο @NatGeo για να μοιραστώ ένα από τα μέρη του πλανήτη που με ενδιαφέρουν περισσότερο», την ομορφιά σε αυτή τη γραφική παραλία. «Γιορτάστε την αγάπη σας για τον πλανήτη και μοιραστείτε μαζί μας ένα σημείο που σας ενδιαφέρει. #ShareYourSpot», γράφει στο μήνυμά της στο Instagram.

Το περασμένο φθινόπωρο, η εντυπωσιακή Αμερικανίδα ηθοποιός πόζαρε με μαγιό θέλοντας να δείξει ότι «οι γυναίκες άνω των 50 ετών δεν έχουν τελειώσει». «Αν είστε σε αυτή την ηλικία, κυρίως αν είστε ηθοποιός, είναι σαν να “έχετε ολοκληρώσει την καριέρα σας, χαλαρώστε”, εγώ όμως νομίζω ότι μόλις ξεκινάω».

 

Μεγαλώνοντας, η καλλονή ηθοποιός της «Γαλάζιας Λίμνης» (Blue Lagoon) παραδέχτηκε ότι «δεν είχε επαφή με το σώμα της» και «σχεδόν δεν ήθελε να ξέρει ότι υπάρχει».

«Ήμουν μοντέλο, κυρίως στα εξώφυλλα…για το πρόσωπο και τα φρύδια μου, με φωτογραφίες από το λαιμό και πάνω. Ο τρόπος προσέγγισής μου στο θέμα ήταν απλώς να μην το σκέφτομαι», όπως είχε πει στο περιοδικό «People». Όμως, με την υποστήριξη των παιδιών της και ενός ειδικού, έμαθε να μην έχει ανασφάλεια για το σώμα της, να το εκτιμά αλλά και να το επιδεικνύει.

«Δεν ήμουν ποτέ αδύνατη. Ήμουν πάντα αθλητική, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μου έκαναν τα μεγέθη των δειγμάτων», εξήγησε. «Οι κόρες μου λένε ότι είμαι καμπυλωτή… και τις βλέπω να το χαίρονται», προσθέτει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)