Η Μπαρτσελόνα υποσχέθηκε στον Νεϊμάρ μεταγραφή… για να μην υπογράψει στη Ρεάλ

Πολύ πιθανό θα ήταν να φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα ο Νεϊμάρ, αν η Μπαρτσελόνα δεν τον μετέπειθε να κάνει υπομονή, δίνοντας υπόσχεση ότι θα τον φέρει πίσω το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το σίριαλ της επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να έχει λάβει το πιο αναπάντεχο τέλος και ο Βραζιλιάνος να είχε γίνει κάτοικος Μαδρίτης για λογαριασμό της Ρεάλ.

Όπως αποκάλυψε η Mundo Deportivo εννιά μήνες μετά, η Βασίλισσα είχε πλησιάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας καταθέσει πρόταση στους Παριζιάνους. Ωστόσο, για να μην τον χάσει μέσα από τα χέρια της και με δεδομένο ότι δεν είχε την δυνατότητα να ανταποκριθεί στα «θέλω» της Παρί (είχε προηγηθεί η αγορά του Γκριεζμάν), η Μπαρτσελόνα έπαιξε το τελευταίο της χαρτί και πόνταρε στο συναίσθημα.

Οι άνθρωποι των Καταλανών υποσχέθηκαν στον Νεϊμάρ ότι από το καλοκαίρι του 2020 θα φοράει και πάλι τη μπλαουγκράνα φανέλα, συνιστώντας του ουσιαστικά να κάνει υπομονή για μία σεζόν. Πλέον, αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα τηρήσει την υπόσχεσή της η Μπάρτσα, που με τη νέα κατάσταση ελέω του κορονοϊού θα χρειαστεί ενδεχομένως να αλλάξει το μεταγραφικό της πλάνο.