Η Μπέλα Χαντίντ με δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας που φαίνεται… βρεγμένη (Photos)

Η Μπέλα Χαντίντ είναι γνωστή για το μοντέρνο λουκ και τα ιδιαίτερα σύνολα, που επιλέγει και απόδειξη αποτελεί το χρυσό κολιέ, που φορούσε στις Κάννες και έμοιαζε με ανθρώπινους πνεύμονες.

Αυτή την φορά, το γνωστό μοντέλο επέλεξε ένα φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Di Petsa και μάλιστα, της ταιριάζει εκπληκτικά. Πρόκειται για ένα λευκό κομμάτι, το οποίο δίνει την εντύπωση ότι είναι βρεγμένο και κολλάει πάνω στο κορμί της.

Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό των δημιουργιών της Δήμητρας Πέτσα, το ιδιαίτερο στυλ. Άλλωστε, η συλλογή της με τα Wet Look κομμάτια έχει εντυπωσιάσει το κοινό της και την επιλέγουν πλέον πολλές celebrities.

Όπως είχε αναφέρει κι η ίδια, υπάρχει βέβαια, κι ένα κρυφό μήνυμα πίσω από την συγκεκριμένη συλλογή, να απενεχοποιηθούν τα σωματικά υγρά. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Η συλλογή μου βασίζεται στην απενεχοποίηση των σωματικών υγρών. Το πώς αντιμετωπίζουμε τα υγρά του σώματός μας έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζουμε τον κόσμο γύρω μας, κι ιδιαίτερα το νερό».

Η Μπέλα Χαντίντ
επέλεξε να φορέσει το εν λόγω φόρεμα χωρίς εσώρουχα, συνδυάζοντάς το μονάχα με μερικά χρυσά κοσμήματα και αθλητικά παπούτσια.