Η Μις Κόσμος επιτέθηκε στη Μις Σρι Λάνκα… «Ξεμαλλιάστηκαν» στην πασαρέλα – Χειροπέδες

Η Μις Κόσμος Καρολάιν Τζουρί επιτέθηκε στη Μις Σρι Λάνκα και της άρπαξε το στέμμα από το κεφάλι, λέγοντας πως δεν της αξίζει ο τίτλος, διότι είναι… διαζευγμένη – Σάλος με τα απίστευτα γεγονότα πάνω στη σκηνή
Η Μις Κόσμος, Καρολάιν Τζουρί, συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης αφού αφαίρεσε βίαια το στέμμα από το κεφάλι της νέας Μις Σρι Λάνκα, ισχυριζόμενη ότι δεν έπρεπε να είχε κερδίσει το διαγωνισμό επειδή ήταν διαζευγμένη!

Πριν λίγες ημέρες, ο διαγωνισμός ομορφιάς στη Σρι Λάνκα πήρε άσχημη τροπή, όταν η νικήτρια των καλλιστείων κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Η Μις Κόσμος, Καρολάιν Τζουρί δεν δέχτηκε τη νίκη της Πούσπικα Ντε Σίλβα ως Μις Σρι Λάνκα 2021 και ανέβηκε πάνω στη σκηνή για να της βγάλει το στέμμα.

Ακολούθησε αμηχανία στη σκηνή, με την Τζουρί να παίρνει το μικρόφωνο και να φωνάζει ότι η Ντε Σίλβα δεν άξιζε το στέμμα, επειδή είναι χωρισμένη. Κατόπιν «ξερίζωσε» το χρυσό στέμμα από το κεφάλι της νικήτριας και το τοποθέτησε στο κεφάλι της Νο 2 διαγωνιζόμενης, πυροδοτώντας δάκρυα και χάος.

Η Ντε Σίλβα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες,
καθώς η βίαιη αφαίρεση του στέμματος τής προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι. Το αποτέλεσμα είναι να αναλάβουν καθήκοντα οι αρχές της χώρας και να συλλάβουν την Τζουρί για την επίθεση που θα μπορούσε να έχει πιο επικίνδυνη τροπή.

Για την ιστορία, το στέμμα επέστρεψε στη Ντε Σίλβα, καθώς δεν εντόπισαν κάποιο ψεγάδι στην συμμετοχή της. Η διεύθυνση των Καλλιστείων απολογήθηκε δημόσια για το ατυχές συμβάν.