Η Μελίνα Ασλανίδου και ο αγαπημένος της Βασίλης, παντρεύονται τον Σεπτέμβριο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Μελίνα Ασλανίδου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μουντάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Real Life», μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης, το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές συναυλίες της τραγουδίστριας.

«Όπως είναι γνωστό, η Μελίνα, λόγω των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εμφανίσεων της, δεν θα μπορούσε να ντυθεί νυφούλα το καλοκαίρι κι έτσι ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο», αναφέρει πηγή, λέγοντας πως το ζευγάρι πιθανότατα θα επιλέξει την Κρήτη για το μυστήριο.

Η γνωριμία τους έγινε στην Κρήτη, όπου ο γοητευτικός άντρας διατηρεί κομμωτήριο, και σύντομα ένιωσαν κάτι δυνατό ο ένας για τον άλλο, που εξελίχθηκε σε δεσμό. Το όμορφο ζευγάρι αποφεύγει τα Μέσα, ωστόσο, οι φωτογράφοι τους έχουν απαθανατίσει αρκετές φορές σε κοινές δημόσιες εξόδους.


Η Μελίνα Ασλανίδου αγαπάει τα Χανιά, ενώ σε κάθε ευκαιρία επιδιώκει να βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Μάλιστα, σε δηλώσεις της στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πώς νιώθει όταν βρίσκεται δίπλα στον Βασίλη της. «Αισθάνομαι πολύ ωραία με το σύντροφό μου. Δε νιώθω ότι είμαι η Ασλανίδου εκείνη την ώρα, αλλά νιώθω πως είμαι η Μέλι, το Μελινάκι. Δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό. Είναι ο άνθρωπός μου, ο άνθρωπος που αγαπάω και που έχω στη ζωή μου. Και κάποιες στιγμές που περνάμε καλά μου αρέσει να τις μοιράζομαι. Μένω στα Χανιά».