Η μεγάλη των μπάτσων σχολή της “γκάφας”!!!

Συγκλονιστική η νέα «επιτυχία» της αστυνομικής δύναμης Κύπρου. 

Ισάξια των σπαρταριστών γκαφών του Μαχόνι και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών της κινηματογραφικής επιτυχίας «Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής» .

Τα σαΐνια της αστυνομίας Κύπρου εντόπισαν το εγκληματία που κρύβεται πίσω από τις απειλητικές επιστολές κατά της ζωής του προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη.

Πρόκειται για το δημοσιογράφο Μανώλη Καλατζή, ο οποίος όπως κάθε καλά εκπαιδευμένος εγκληματίας έκανε και ένα μικρό λαθάκι, που τα σαΐνια του νόμου εντόπισαν  και έλυσαν έτσι, στο άψε σβήσε την πολύκροτη υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο Μανώλης ακολούθησε κατά γράμμα την λαϊκή ρήση ότι τα γραμματόσημα και τις γυναίκες τα φτύνεις για να κολλήσουν και έτσι άφησε το γενετικό υλικό του σε γραμματόσημο στην μία από τις δύο απειλητικές επιστολές, το οποίο ήταν καλά κολλημένο σύμφωνα με την αστυνομία.

Ευτυχώς για τον εγκληματία δεν είχε αρκετό σάλιο και το γραμματόσημο ξεκόλλησε… αλλιώς θα του παίρναμε τσιγάρα στην στενή, με τόσα εγκλήματα που αποκάλυψε ως τώρα…

Πωπ