Η μεγάλη επιστροφή του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ!

Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να «εξαφανίσει» την καριέρα του από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν από μερικά χρόνια. Ο διάσημος «μάγος» Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ετοιμάζεται ωστόσο για μεγαλειώδη επιστροφή, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο για σόου στο MGM Grand Casino του Λας Βέγκας, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει και τη μετονομασία του θεάτρου προς τιμήν του. Οπως υποστηρίζει, εργάζεται χρόνια πάνω στο νέο του σόου, για το οποίο το μόνο στοιχείο που δίνει, είναι πως θα προσφέρει «μαγεία διαστάσεων Τζουράσικ Παρκ».

Όσο καιρό απουσίαζε από τον χώρο της τηλεόρασης, ο Κόπερφιλντ αφοσιώθηκε στον χώρο των επιχειρήσεων, μετατρέποντας την αλυσίδα των έντεκα νησιών που διαθέτει στις Μπαχάμες σε πολυτελές resort. «Η εμπειρία μου αυτή αποτελεί ουσιαστικά έναν συνδυασμό κάθε ωραίου μέρους που έχω επισκεφτεί και της φαντασίας που έχω στη θεατρική μου δουλειά» δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Forbes», προσθέτοντας ότι θαμώνες στο resort του είναι όσοι φιλοξενούνται συνήθως στα εξώφυλλα του συγκεκριμένου περιοδικού. Το «Islands of Copperfield Bay», όπως είναι γνωστό, έχει φιλοξενήσει -μεταξύ άλλων- κατά καιρούς την Οπρα Γουίνφρεϊ, τον Τζον Τραβόλτα και τον Σεργκέι Μπριν, καθώς η τιμή των 28.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση είναι μάλλον απαγορευτική για τους κοινούς θνητούς.

Η διαμονή του εκεί ωστόσο παραμένει ασύγκρητη εμπειρία μπροστά σε οτιδήποτε άλλο. Στα highlights του resort συγκαταλέγονται μια ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα παπαγάλων μακάο, που αναλαμβάνει τον καθαρισμό της παραλίας από τα σκουπίδια, η οθόνη κινηματογράφου που εμφανίζεται «μαγικά» σε αυτήν, αλλά κι ένα κατασκοπικό παιχνίδι εμπνευσμένο από τον Τζέιμς Μποντ για την ψυχαγωγία των επισκεπτών. Ο ίδιος ωστόσο περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Λας Βέγκας όπου ζει με την αρραβωνιαστικιά του Κλοέ Γκόσελιν και την τριών ετών κόρη τους Σκάι. Εκεί, επί δεκατρία χρόνια, πραγματοποιούσε sold out shows που του απέφεραν περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ προσφάτως ασχολήθηκε και με τον κινηματογράφο σε επίπεδο εφέ, στις ταινίες «The Incredible Burt Wonderstone» και «Now you see me».