Η Μαριόν Κοτιγιάρ ”σπάει” τη σιωπή της σχετικά με τον Μπραντ Πιτ

Να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο-βόμβα της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ αποφάσισε η Μαριόν Κοτιγιάρ καθώς λάδι στη φωτιά είχε ρίξει η πληροφορία που δημοσίευσε το περιοδικό Closer ότι η γαλλίδα ηθοποιός είναι έγκυος.0 Ναι είμαι έγκυος αλλά το παιδί είναι του Γκιγιόμ Κανέ, απάντησε η Κοτιγιάρ σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.1

«Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια» ξεκινά την ανάρτησή της στο Instagram η Κοτιγιάρ.2

«Καταρχήν πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχεις που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση» συνεχίζει η Κοτιγιάρ βάζοντας τέλος στη φημολογία που κυκλοφόρησε σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ.

3 4

Όσον αφορά τέλος το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού η Κοτιγιάρ γράφει: Τέλος εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπράντ, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν».

Το σενάριο που ήθελε την Κοτιγιάρ να είναι το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση Τζολί-Πιτ είχε πυροδοτήσει η κοινή συνύπαρξη της Γαλλίδας ηθοποιού με τον αμερικανό σούπερ σταρ στο πλατό της τανίας Allied και οι ανώνυμες πηγές που μιλούσαν για «ηλεκτρισμένη» σχέση των δύο στα γυρίσματα.