Η Μαρία Αλεξάνδρου περιγράφει τι έγινε στον Χριστουγεννιάτικο πάρτι ΟΡΓΙΩΝ από Swingers

Το πάρτι που διοργάνωσε δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών, σε γνωστό στέκι swingers στον
Πειραιά έγινε το πρώτο θέμα στην τοπική κοινωνία της πόλης. Το «πάρτι», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», έλαβε χώρα την Παρασκευή, με δεκάδες «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια να σπεύδουν να μοιραστούν… με όλους τις ερωτικές τους εμπειρίες και κράτησε ως τα ξημερώματα του Σαββάτου.

maria alexandrou

Αυτό σημαίνει ατελείωτες σεξουαλικές συνευρέσεις, συνεχείς ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων και ομαδικά όργια, στο οποίο έσπευσαν να δώσουν το παρών περισσότερα από 400 άτομα!1

Σε ρόλο guest star βρέθηκε η πορνοστάρ Μαρία Λιαγουροπούλου – Αλεξάνδρου, η οποία έκοψε την κόκκινη κορδέλα κηρύσσοντας την έναρξη της… ξέφρενης βραδιάς.

«Εγώ πήγα εκεί για να κόψω την κορδέλα και να ανεβάσω το κέφι με τα τραγούδια μου», δήλωσε περήφανα η γνωστή πορνοστάρ, η οποία ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει: «Σε διάφορα Μέσα προβλήθηκε μια φωτογραφία μου από τη βραδιά, στην οποία φάινεται να έχω έρθει πολύ κοντά με μια ξανθιά κοπέλα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως τίποτα δεν συνέβη μεταξύ μας».

Όσο για την επιτυχία της βραδιάς η ίδια αποκαλύπτει: «Ο χώρος είναι πολύ όμορφος! Στο κάτω όροφο είναι το club και επάνω τα δωμάτια. Το πάρτι είχε πολύ κόσμο. Ζευγάρια gay και ετεροφυλόφιλα. Κάτω έπιναν το ποτάκι τους και μετά, όσο περνούσε η βραδιά και χαλάρωναν, ανέβαιναν πάνω στα δωμάτια και αντάλλασσαν συντρόφους». Σύμφωνα με τη Μαρία Αλεξάνδρου, πολλά ήταν τα ζευγάρια που συμμετείχαν στα όργια τα οποία κράτησαν για πολλές ώρες και δεν σταμάτησαν μέχρι που οι ιθύνοντες του καταστήματος άνοιξαν τα φώτα στο club, σηματοδοτώντας το τέλος της ακόλαστης βραδιάς.

3

«Μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι prive χώροι γέμισαν με γυμνά κορμιά. Στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα, στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, ακόμη και στις τουαλέτες, άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε άγριο, αχαλίνωτο σεξ», περιγράφεται από θαμώνα του μαγαζιού στην εφημερίδα Espresso που ανάδειξε το θέμα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι έδειχναν ιδιαίτερες προτιμήσεις για συγκεκριμένους χώρους, ενώ μεγάλη ζήτηση είχε το «Doctor’s Room».2