Η Μέγκαν νοσταλγεί τη πατρίδα της… Εγκαταλείπουν τη Βρετανία;

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η Μέγκαν Μαρκλ άρχισε να πλήττει στη Βρετανία. Φυσικά τελευταία, με τα καπρίτσια της και τα ταξίδια με ιδιωτικά τζετ, δεν είναι πλέον και τόσο αγαπητή όπως παλιά στους βρετανούς.

Όπως ανέφεραν φίλοι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, το ζευγάρι ψάχνει για σπίτι στην περιοχή των αστέρων στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, καθώς η Μέγκαν αισθάνεται νοσταλγία για την πατρίδα της.

Η Μέγκαν που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες θέλει διακαώς να βρει σπίτι στις ΗΠΑ για να δραπετεύσει, και το πριγκιπικό ζευγάρι μάλλον έχει επικεντρώσει την αναζήτησή του στο Μαλιμπού, που βρίσκεται μόλςι 30 μίλια δυτικά του Λος Άντζελες και έχουν τα σπίτια τους αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, η Κιμ Καρντάσιαν, η Τζένφιερ Άνιστον και πολλοί άλλοι.

Προφανώς ο Χάρι και η Μέγκαν σνόμπαραν το σχέδιο του πρίγκιπα Κάρολου να τους αφήσει κληρονομιά στο Χέρεφορντσάιρ, που έμεινε στην άκρη για τον Χάρι ως μέρος ενός σχεδίου του πρίγκιπα της Ουαλίας να δημιουργήσει μια κληρονομιά γι’ αυτόν στα σύνορα με την Ουαλία.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η Μέγκαν είχε ζητήσει από τη βασίλισσα Ελισάβετ, να κατοικήσουν στο εξοχικό της παλάτι στο Windsor, το οποίο λάτρεψε από τη πρώτη ματιά,  αλλά η βασίλισσα απέρριψε τη πρότασή τους.

Τους έκανε δώρο το  Frogmore Cottage, που βρίσκεται στην αυλή του Windsor.