Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα κρατήσουν… μυστική τη γέννηση του παιδιού τους

«Ιδιωτική υπόθεση» θα είναι η γέννηση του παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, που αναμένεται αργότερα αυτόν τον μήνα.

Το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε σήμερα την πληροφορία που ακουγόταν το τελευταίο διάστημα στο βασιλικό περιβάλλον, σχετικά με την απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να κρατήσουν μυστική τη γέννηση του πρωτότοκού τους παιδιού, «μέχρι να έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν σαν οικογένεια».

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αισθάνονται ευγνώμονες για τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνουν από ανθρώπους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και γενικά από όλον τον πλανήτη, καθώς ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το μωρό τους. Έλαβαν όμως την προσωπική απόφαση να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδια γύρω από την άφιξη του μωρού τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν το συναρπαστικό νέο με όλους, αφού πρώτα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά ως καινούργια οικογένεια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η εξέλιξη έρχεται λίγες μόλις μέρες αφότου η Μέγκαν «σνόμπαρε» τους γιατρούς της Βασίλισσας, στην τελική ευθεία για την άφιξη του παιδιού της, λέγοντας ότι δεν θέλει να την ξεγεννήσουν «άνδρες με κοστούμια», σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.