Η Λάρνακα καλωσορίζει σήμερα τον ερχομό των Χριστουγέννων

Το πιο ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου “ανάβει” σήμερα τα λαμπάκια του, σε μια εορταστική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Λάρνακα.

Η τελετή, που θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ερμού, θα δώσει το έναυσμα για τη γιορτινή φωταγώγηση της πόλης και την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η φωταγώγηση θα γίνει από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη γύρω στις πέντε το απόγευμα ενώ στις τέσσερις θα προηγηθεί χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

Τα μικρά παιδάκια θα πάρουν δώρα απο τον Άγιο Βασίλη, υπό την μουσική υπόκρουση χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και μελωδιών που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Λάρνακας  με τη χορωδία της Μουσικής Σχολής VOICE BOX, τη χορωδία του Pascal English School, το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας και το κλιμάκιο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λάρνακας.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν επίσης η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας, η Παιδική Χορωδία της ΠΟΕΔ Λάρνακας, η Χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας, η Μεικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου ΕΡΜΗΣ Αραδίππου και η Χορωδία Angelic Voices της Σίλβας Μακαμιάν.