Η κ. Χαραλαμπίδου ήθελε να ταράξει τα νερά λέει ο Άντρος Κυπριανού

Συνέντευξη στην εκπομπή του Σίγμα “Πρωτοσέλιδο” ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μίλησε για διάφορα θέμα ανάμεσα στα οποία και για το βίντεο του ξυλοδαρμό δεσμοφύλακα και για το εξοχικό του στις Αρόδες.

Συγκεκριμένα για το περιστατικό δημοσίευσης της βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνης Χαραλαμπίδου ανέφερε πως “έγινε με ένα συγκεκριμένο στόχο και με την άγνοια της κ. Χαραλαμπίδου, ότι την ίδια μέρα ξεκινούσε η δικαστική διαδικασία. Έγινε αποκλειστικά για ένα λόγο. Για επτά μήνες είχε αλληλογραφία με το αρμόδιο Υπουργείο την Αστυνομία και της έλεγαν αντιφατικά πράγματα”.

“Από το Υπουργείο προσπαθούσαν να επιρρίψουν ευθύνη στην Αστυνομία. Η Αστυνομία ξεκαθάριζε με τις επιστολές της ότι δεν είχε ευθύνες εκείνη και ότι ήταν αλλού και όχι στην Αστυνομία. Η κ. Χαραλαμπίδου σε συνεννόηση με το ΑΚΕΛ, έκρινε ότι θα έπρεπε να ταράξει τα νερά και θεωρώ ότι τα έχει ταράξει. Οι απειλές του κ. Νικολάου εκτός από αχρείαστες είναι και γελοίες γιατί θα έπρεπε να προβληματιστούν για τις δικές τους ευθύνες σε όλη αυτή την διαδικασία. Την προσπάθεια τους να αποκρύψουν τα πραγματικά γεγονότα, να μην επιτραπεί να μαθευτεί η αλήθεια γύρω από το τι έγινε και αντί να νιώθουν ενοχές για το πως λειτούργησαν ζητούν και τα ρέστα. Εάν απαντούσαν στην κ. Χαραλαμπίδου πριν από επτά μήνες δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.” συμπλήρωσε ο κ. Κυπριανού.

Ερωτηθείς γιατί άνοιξε της πόρτες του εξοχικού του στις Αρόδες ο κ. Κυπριανού απάντησε λέγοντα ότι “ζούμε σε μια κοινωνία η οποία αρέσκεται στο να κανιβαλίζει και διάφοροι πολιτικοί και μη, βγαίνουν δημόσια, αφήνουν ρετσινιές σε ανθρώπους και αν στην εξέλιξη των πραγμάτων φανεί ότι είναι διαφορετικά, κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να ανασκευάσει όλα εκείνα που είχαν γραφτεί ή είχαν λεχθεί. Έκρινα λοιπόν ότι ο μόνος τρόπος για να δείξω ποια είναι η πραγματική κατάσταση ήταν να πάρω εκεί τους δημοσιογράφους να τους δείξω περί τίνος πρόκειται”.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ: