Η Κύπρος κατέρρεε και κάποιοι έπαιζαν «πιλόττα»

Σε ένα άλλο …σύμπαν βρίσκονταν κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες το περασμένο Σάββατο, όταν έγινε γνωστό ότι το Eurogroup αποφάσισε «κούρεμα» των καταθέσεων, με αποτέλεσμα να σημάνει αμέσως συναγερμός στην κυβέρνηση και στα στελέχη των υπουργείων.

Περίπου στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ όλη η Κύπρος ήταν στο πόδι και μέλη της κυβέρνησης έτρεχαν πανικόβλητα στο Προεδρικό Μέγαρο, υψηλά ιστάμενο πρόσωπο στο υπουργείο Οικονομικών, εθεάθη να παίζει «πιλόττα» με άλλους κυβερνητικούς παράγοντες και εργατοπατέρες, σε καφετέρια σε κεντρική περιοχή της Λευκωσίας.

Ανέμελοι και χαλαροί οι εν λόγω κύριοι (τα ονόματά τους είναι στη διάθεση της Laimitomos.com που κατέγραψε το περιστατικό) συνέχιζαν να διασκεδάζουν παίζοντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, σαν να μην τους αφορούσαν τα γεγονότα.

Ένας εκ των …δεινών παιχτών που δεν θέλησε να εγκαταλείψει τη διασκέδασή του παρά τα δραματικά γεγονότα, είναι αξιωματούχος στο υπουργείο Οικονομικών  και προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Ίσως για αυτό τα γεγονότα να μην τον άγγιξαν.

Όπως και να χει, όμως, όφειλε να τρέξει από τους πρώτους στο υπουργείο Οικονομικών και όχι να περιμένει παίζοντας χαρτιά να τον ειδοποιήσουν.

Αιδώς Αργείοι….