Η κόρη του Ομπάμα Μάλια ξεσαλώνει σε συναυλία… (Video-Photos)

Η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, απόλαυσε τη συναυλία του ράπερ Bryson Tiller μαζί με τις φίλες της χορεύοντας και επιδεικνύοντας τις ικανότητές της στο twerking
1Μπαράκ Ομπάμα κλείσε τα μάτια σου! Η Μάλια το «κουνάει» επικίνδυνα στο φεστιβάλ – πάρτι Lollapalooza του Σικάγο και δεν είναι η πρώτη φορά…0

Το Σαββατοκύριακο η πρωτότοκη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ έδωσε το παρών σε μια συναυλία και ξέχασε τους τύπους και το «βαρύ» όνομα που κουβαλά και το έριξε έξω.

Η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, απόλαυσε τη συναυλία του ράπερ Bryson Tiller μαζί με τις φίλες της χορεύοντας και επιδεικνύοντας τις ικανότητές της στο twerking.2

Με νεανικό ντύσιμο, με ένα καυτό κοντό σορτς και ένα στενό αμάνικο μπλουζάκι η 18χρονη δεν δίστασε να βγει ακόμα και φωτογραφίες.

Η Μάλια και το 2014 βρέθηκε στο φεστιβάλ, ωστόσο τότε δεν είχε τολμήσει να βγάλει φωτογραφίες με το κοινό.

Η μικρή κυρία Ομπάμα αποφοίτησε φέτος από το λύκειο και βρίσκεται σε διάλειμμα ενός χρόνου μέχρι να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.