Η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη επισκέφθηκε την Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο Αθηνών

Η Μαίρη Λίντα, πριν από λίγες ημέρες, δέχτηκε στο δωμάτιο της στο Γηροκομείο Αθηνών μία ευχάριστη επίσκεψη από την κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, Πολύνα. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, παιδί ενός από τους πιο σπουδαίους κωμικούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, αποφάσισε να επισκεφθεί την παλιά φίλη του πατέρα της, αλλά και πάλαι ποτέ συνεργάτιδά του στα θέατρα, έπειτα από συνεννόηση που είχε με τον κοινό τους φίλο, Γιάννη Μπουρνέλη.

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Πολύνα, η οποία ήθελε να επισκεφτεί τη Μαιρούλα στο Γηροκομείο. Της το είπα, και η Μαίρη δέχτηκε. Όταν πήγαμε, έπεσε η μία στην αγκαλιά της άλλης. Ξέρεις γιατί; Γιατί η Μαίρη είχε συνεργαστεί στο θέατρο και τον κινηματογράφο με τον πατέρα της. Μάλιστα, μοιράστηκαν μεταξύ τους και διάφορα περιστατικά», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso συγκινημένος ο Γιάννης Μπουρνέλης. Λίγες ώρες μετά τη συνάντησή της με τη Μαίρη Λίντα, η Πολύνα Γκιωνάκη ανέβασε φωτογραφίες τους στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κυριακή πρωί στο γηροκομείο Αθηνών επισκέφθηκα τη αγαπημένη μου -αγαπημένη μας- Μαίρη Λίντα. Κοντά της ήταν και ο λατρεμένος φίλος της -μας- Γιάννης Μπουρνέλης. Ένα τρυφερό πρωινό με αναμνήσεις, με τραγούδι, με γλυκά χαμόγελα».