Η κόντρα Αρναούτογλου-Περρή καλά κρατεί….

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου και Βαγγέλη Περρή, μετά το «όχι» του δεύτερου στην πρόσκληση να πάει στα «Καρντάσιανς», δεν λέει να κοπάσει….

Μέσω της στήλης του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Βαγγέλης Περρής έδωσε τις δικές του απαντήσεις:

«Η ιδιότητα του κιμπάρη έχει ταυτιστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου- άλλωστε την επικαλείται συνεχώς ο ίδιος είτε βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, είτε πίνει τη ρετσινούλα του και τρώει τη λακερδίτσα του στα ταβερνάκια του Golden Hall όπου συχνάζει γιατί του αρέσει η ζωή του ερημίτη. Πριν από μέρες, ο κιμπάρης Γρηγόρης βγήκε και δήλωσε ότι κάποιοι κακοί άνθρωποι πληρώνονται προκειμένου να τον λασπολογούν από τις “στήλες” τους. Επειδή αυτοί που ασχολούνται με τα τηλεοπτικά μέσω “στηλών” είναι ελάχιστοι και πιστεύουμε ότι αναφέρεται στην Αθηναΐδα Νέγκα, τον παρακαλούμε, σαν κιμπάρης που είναι, να προχωρήσει σε διευκρινίσεις μετά ονομάτων. Αλλά και να μην το κάνει, πάλι το “κάπα” του λεξιλογίου θα καταλαμβάνει, μια που με το ίδιο γράμμα αρχίζει και πτηνό το οποίο φημίζεται για τη λεβεντιά του».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την πλευρά του εμφανίστηκε στην εκπομπή «Excellent» και απάντησε στον Βαγγέλη Περρή σε ιδιαίτερα έντονο ύφος:

«Εμένα κανένας δεν με στεναχωρεί. Είμαι σε πάρα πολύ καλή διάθεση. Για τον Βαγγέλη Περρή, επειδή η όλη φάση αρχίζει και γίνεται από αστεία έως γελοία κάθε φορά ή θα γράφει στην εφημερίδα ή θα λέει κάπου αυτά που λέει. Το να ανοίγεις ένα μικρόφωνο ή να γράφεις σε μια εφημερίδα, χωρίς να έχεις αντίλογο, δεν έχει και ουσία. Τον θεωρώ ιδιαίτερα κακό και ψάχνει να βρει αφορμές να συζητιέται συνέχεια το όνομά του. Ακριβώς επειδή το να ανοίγεις ένα μικρόφωνο ή να γράφεις σε μια εφημερίδα δεν έχει ουσία, γι’ αυτό τον κάλεσα στην εκπομπή. Δεν ήρθε. Οπότε πρέπει εσείς να αποφασίσετε ποιος είναι η “κότα” στην όλη ιστορία».