Η Κωνσταντοπούλου…και το μπαλόνι

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε ξανά “αναταραχή” στη Βουλή.Νωρίτερα σήμερα,μπήκε στην αίθουσα της Ολομέλειας με ένα κόκκινο μπαλόνι, που μετέφερε ένα …μήνυμα.

Πρόκειται για ένα από τα μπαλόνια που βρέθηκαν νωρίτερα στα χέρια πολλών διαδηλωτών, μεταξύ αυτών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στην σημερινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Η ενέργειά της αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά που προήδρευε εκείνη την ώρα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαξιφισμοί.

Η προεδρεύουσα αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να εξηγήσει τον λόγο ύπαρξης του μπαλονιού στο Κοινοβούλιο, αναφέροντας μόνο «μα τι πράγματα είναι αυτά;
Ενοχλημένη η κυρία Κωνσταντοπούλου το άφησε στο διπλανό κάθισμα και κάποια στιγμή όταν έλαβε τον λόγο επιτέθηκε στην αντιπρόεδρο της Βουλής, λέγοντας ότι ζήτησε να εξαφανιστεί το κόκκινο μπαλόνι, σύμβολο του αγώνα των εργαζομένων της γνωστής πολυεθνικής, όπως κάποιοι θέλουν να εξαφανιστούν αυτά τα κορμιά που πέφτουν στον βωμό του κέρδους και να κρύψουμε τον αγώνα τους.