Η ΚΥΠ δεν παρακολουθεί κανέναν…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης υποσχέθηκε προεκλογικά και το επανέλαβε τώρα ως Πρόεδρος, ότι θα τερματίσει τη παρακολούθηση πολιτών και κομματικών παραγόντων.

Έδωσε σαφές εντολές στον προιστάμενο της ΚΥΠ, Ανδρέα Πενταρά να δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες του ένα νομικό πλαίσιο το οποίο θα διέπει τη λειτουργία της ΚΥΠ.

Σύντομα πρέπει η ΚΥΠ να υποβάλει στην Νομική υπηρεσία σχέδιο νομοτεχνικής επεξεργασίας και στη συνέχεια να το παρουσιάσει στο Υπουργικό συμβούλιο για την επικύρωση του  και μετά θα κατατεθεί στην ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση.

Η ΚΥΠ επί διακυβέρνησης Χριστόφια παρακολουθούσε πολιτικές συγκεντρώσεις και κατόπιν συγκέντρωνε πληροφορίες για τις πολιτικές δραστηριότητες  πολιτών και πολιτικών προσώπων !!! Μέχρι και βίντεο και  φωτογραφίες είχαν στη κατοχή τους από διάφορες κομματικές και  κοινωνικές ακόμα εκδηλώσεις…..

Η ΚΥΠ είναι ταγμένη για να υπηρετεί την ασφάλεια του  Κυπριακού  λαού και να παρακολουθεί μοόνο τους εχθρούς της κυπριακής δημοκρατίας και κανέναν άλλο…

Ο σημερινός πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης είναι ο πρώτος πρόεδρος  ο οποίος  θα βάλει τη ΚΥΠ να εργαστεί εκεί που πρέπει, στα πραγματικά της καθήκοντα και όχι να παρακολουθεί ανυποψίαστους πολίτες…..