Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το μνημόνιο σε μια νύχτα

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε το πρωί της Δευτέρας «Μέσα σε μία νύχτα και με μία νομοθετική πράξη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους, έτσι όπως πραξικοπηματικά μας το επέβαλαν».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του Mega είπε ακόμη ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ, θα εφαρμοστεί από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης χωρίς καμία συζήτηση ή διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Σχετικά με το χρέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε είναι μη βιώσιμο και πρόσθεσε: «Δεν θα πάρουμε σφουγγάρι και θα το σβήσουμε, θα διεκδικήσουμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους».

«Η χώρα διαλύεται. Αυτό μας υποχρεώνει στην εφαρμογή μίας ριζοσπαστικής πολιτικής για να αντιμετωπιστούν τα οξύτατα προβλήματα», συμπλήρωσε.

Ο κ. Λαφαζάνης τελειώνοντας τόνισε ότι «εμείς δε χρωστάμε, μας χρωστάνε», πραναγγέλλονταας ότι από τη στιγμή που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στον προϋπολογισμό του κράτους θα αρχίσουν να εγγράφονται και οι απαιτήσεις της Ελλάδας από το κατοχικό δάνειο αλλά και τις γερμανικές αποζημιώσεις.