Η Κυβέρνηση στηρίζει πρωτοβουλίες που εκσυγχρονίζουν την κοινωνία

O Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που εκσυγχρονίζουν την κοινωνία, βελτιώνουν την ποιότητα της μάθησης και εντάσσουν την Κύπρο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης με την πιο σύγχρονη και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στον τομέα της Εκπαίδευσης.

Σε χαιρετισμό του στην παρουσίαση της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης «Αριστοτέλης», ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η ψηφιοποίηση της εκπαίδευσης αποτελεί προεκλογική δέσμευση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της κοινωνίας ευρύτερα και του τομέα της εκπαίδευσης ειδικότερα.

«Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία σε αυτούς του χαλεπούς για την Κύπρο μας καιρούς, να δίνει λύσεις ωφέλιμες στην κοινωνία. Λύσεις που όχι μόνο δεν κοστίζουν στο κράτος, αλλά και που είναι προσιτές στους περισσότερους συμπολίτες μας», είπε.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι η όλη προσπάθεια και τεχνογνωσία προήλθε αποκλειστικά και μόνο από Κύπριους επιστήμονες, κάτι που αποδεικνύει για άλλη μια φορά, όπως τόνισε, ότι η Κύπρος διαθέτει όλα τα εχέγγυα, πρώτιστο από όλα το ανθρώπινο δυναμικό της, όχι μόνο για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που σήμερα αντιμετωπίζει αλλά και για να πρωτοπορήσει σε τομείς καινοτόμους.