Η Κυβέρνηση Αγίας Πετρούπολης επισκέπτεται την Κύπρο

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει από 8-11 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία αποτελούμενη από Δ.Σ. της Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης και ακαδημαϊκούς που εκπροσωπούν διάφορα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, η επίσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια των επαφών μεταξύ Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης και Δήμου Λεμεσού, όπως και των σχέσεων που ανέπτυξε το ΤΕΠΑΚ με πανεπιστήμια και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αγίας Πετρούπολης.

Η αντιπροσωπεία θα έχει διάφορες επαφές υπηρεσιακού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ενώ την Τετάρτη θα διοργανωθεί ημερίδα στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Universities’ Ideas – into the City Practice”, στο κτίριο της Πρυτανείας του ΤΕΠΑΚ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στα πλαίσια της ημερίδας θα γίνουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από πλευράς των εκπροσώπων της Αγίας Πετρούπολης ενώ από κυπριακής πλευράς θα γίνουν παρουσιάσεις από καθηγητές του ΤΕΠΑΚ, από την Αν. Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων΄Εργων, από το Γενικό Διευθυντή του ΣΑΛΑ και από το Δημοτικό Μηχανικό Λεμεσού.