Η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ κέρδισε την δίκη και ο Κέβιν Κόστνερ θα καταβάλλει κάθε μήνα $130.000!

Η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ επέμεινε και κέρδισε εν μέρει στο δικαστήριο με τον Κέβιν Κόστνερ. Το πρώην ζευγάρι κατέφυγε στη δικαιοσύνη για να λύσει τα περιουσιακά ζητήματα που προέκυψαν, μετά την αίτηση διαζύγιού από την Μπάουμγκάρντεν.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, μετά από δικαστική εντολή, ο Κόστνερ υποχρεούται από εδώ και στο εξής να καταβάλλει κάθε μήνα διατροφή στην πρώην σύζυγό του, ύψους $129,755.

Το ποσό αυτό είναι σχεδόν το μισό από αυτό που πρότεινε αρχικά η Μπαουμγκάρτνερ. Η ίδια απόφαση αναφέρει επίσης ότι ο ηθοποιός πρέπει να καταβάλει 200.000 δολάρια για τα νομικά έξοδα της Μπαουμγκάρτνερ και επιπλέον 100.000 δολάρια για λοιπά έξοδα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγο καιρό, αφότου ο ηθοποιός είχε τονίσει, ότι τα έσοδά του θα είναι χαμηλότερα το 2023, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα αιτήματα της Κριστίν Μπάουμγκαρτνερ.

Η πρώην σύζυγός του έχει ζητήσει διατροφή ύψους 248.000 δολαρίων τον μήνα, με τον Κόστνερ να αναφέρει πως το συμβόλαιό του με την παραγωγή του «Yellowstone» έχει λήξει, με αποτέλεσμα να χάσει το κύριο εισόδημά του.

«Θα κερδίζω σημαντικά λιγότερα χρήματα το 2023 από ό,τι το 2022. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν έχω πλέον, συμβόλαιο με τη Yellowstone, που ήταν η κύρια πηγή του εισοδήματός μου πέρυσι» υποστήριξε ο Κόστνερ, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Η είδηση ότι η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, έγινε γνωστή στα media τον Μάιο. Σύμφωνα με το TMZ, η σχεδιάστρια κατέθεσε τη Δευτέρα αίτηση μετά από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Στην αίτησή της, η 49χρονη ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους: Κάιντεν, 15 ετών, Χέις, 14 ετών και Γκρέις, 12 ετών.