Η Κατερίνα Στικούδη ταξίδεψε στον Πολωνία και επισκέφθηκε το Άουσβιτς (Photos)

Τι και αν κάνει παγωνιά, η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να ταξιδέψει ως την Πολωνία. Η τραγουδίστρια, η οποία τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει στο έπακρο τον έγγαμο βίο μαζί με τον Βαγγέλη Σερίφη, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μαζί με τους φίλους της έκαναν ένα ταξίδι που πάντα επιθυμούσε να κάνει. Η εκρηκτική Κατερίνα παρά το αυξημένο κρύο που έχει αυτό το διάστημα απολαμβάνει τη κάθε στιγμή του ταξιδιού της και δεν σταματά να εξερευνά όλες τις ομορφιές της Κρακοβίας.

Φορώντας όσο περισσότερα ρούχα πάνω της για να αντέξει τις χαμηλές θερμοκρασίες, η όμορφη τραγουδίστρια δεν σταματά τις βόλτες στους υπέροχους δρόμους της Πολωνίας, να δοκιμάζει τοπικές λιχουδιές αλλά και να πηγαίνει σε όλα τα σημαντικά μνημεία της χώρας. Μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη δεν δίστασε να επισκεφτεί και το Auschwitz, το μέρος όπου έχασαν τη ζωή τους εκατομμύρια Εβραίοι από τους ναζιστές.

«Είναι αλλιώς να ακούς ιστορίες… Είναι αλλιώς να διαβάζεις γεγονότα… Είναι αλλιώς να σου λένε τι και πώς… Είναι αλλιώς όταν είσαι εκεί… Άφωνη», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανώς συγκλονισμένη από αυτή την επίσκεψή της.

 

View this post on Instagram

 

Είδες ? @nikosmoutsinas Valeria found my ball !!!!! 😂😂😂😂😂 #krakow ❤ @giatinparea

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on