Η Κατερίνα Παπουτσάκη περιμένει αγοράκι!

Στην πρεμιέρα της παράστασης, «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό mou” για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού:

«Νιώθω όντως πιο όμορφα και πιο γλυκά από ποτέ. Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου» παραδέχτηκε η 33χρονη ηθοποιός, ενώ δήλωσε ότι: «Είμαι στον έκτο μήνα. Είναι αυτή η μαγική περίοδος. Είναι αγοράκι!». Επίσης, ανέφερε πως ακόμα δεν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της: «Δεν είναι δύσκολο καθόλου. Δόξα τω Θεώ, είμαι από τις τυχερές. Στη δική μου περίπτωση ήταν και είναι πολύ εύκολα τα πράγματα, μέχρι στιγμής, και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι μέχρι το τέλος».

Τέλος, τόνισε πως νιώθει μεγάλη ευθύνη για το παιδί που θα φέρει στον κόσμο: «Ευθύνη, μεγάλη ευθύνη. Γενικά η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι εγωιστικές πράξεις. Έχουν μια έννοια πιο αλτρουιστική. Δίνεις ζωή σε έναν άνθρωπο και πρέπει να τον αντιμετωπίσεις σαν αυτό που είναι. Πρέπει να σεβαστείς τον χαρακτήρα, τις ιδιαιτερότητές του, τα πάντα.. Πρέπει, επίσης, να προσπαθήσεις κι εσύ ο ίδιος να του δώσεις τις δικές σου αξίες και να το προσπαθήσεις να αναδείξει τα ταλέντα του και να γίνει ένας μοναδικός άνθρωπος».papoutsaki