Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης «επισημοποίησαν» τη σχέση τους στα social media

Δεν είναι ότι δεν ξέραμε πως οι δυο τους είναι μαζί, ίσα ίσα που μέχρι και την καραντίνα πέρασαν κάτω από την ίδια στέγη. Απλώς τώρα, φαίνεται πως είναι πιο έτοιμοι -και οι δύο- να μοιραστούν προσωπικές τους στιγμές στα social media και αυτό σίγουρα κάτι δείχνει.

Την αρχή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, όταν δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram για να ευχηθεί στον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο για τα γενέθλιά του. Στα stories επίσης, έτσι κι αλλιώς παίρναμε μία ιδέα από τις εξόδους και τις εξορμήσεις τους, ωστόσο και οι δυο τους ήταν αρκετά προσεκτικοί όσον αφορά στις δημοσιεύσεις τους.

Τα πράγματα άλλαξαν όμως, η στιγμή ήρθε και πλέον όχι μόνο η Κατερίνα, αλλά και ο αγαπημένος της, μοιράστηκαν με τους followers τους την ίδια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιά κατά τη διάρκεια μίνι απόδρασής τους με σκάφος αυτό το σαββατοκύριακο.

Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ο γιος των Στέφανου Τσαγκρίδη και Ειρήνης Παναγοπούλου και εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση ασχολούμενος με τα ναυτιλιακά, προτίμησε να την ανεβάσει σε story.

Μέχρι σήμερα, δεν είχαμε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο στο δικό του προφίλ…