Η “κίτρινη φυλλάδα” τα βάζει τώρα με το ΜΕΓΑ…

Με διαρκή καταγγελτικό ύφος, εβδομαδιαία αριστερή φυλλάδα, εξακολουθεί στη γνωστή προκλητική και άκρως προβοκατόρικη γραμμή, να προσπαθεί να κάνει «πλύση εγκεφάλου» στους αναγνώστες.

Με χυδαίο τρόπο επιτίθεται στους αρχηγούς της αντιπολίτευσης ή «αντιπάλους» του Δημήτρη Χριστόφια, του μόνου στον οποίο αναγνωρίζει, ούτε λίγο ούτε πολύ,  το… αλάθητο του Πάπα. Αναστασιάδης, Λιλλήκας, Ομήρου δέχονται τα πυρά των αρθρογράφων, όπως και ο Aρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Την «κίτρινη» κριτική της φυλλάδας, που δεν διαπνέεται από το πνεύμα της γνωστής αριστερής κουλτούρας, δέχεται και το Μεγάλο Κανάλι του Αρχαγγέλου και προσωπικά, ο παρουσιαστής και γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Σούγλης για την πρωινή εκπομπή των 08.00 με 11.00.

Η ελευθερία του λόγου, η ελευθερία της γνώμης, είναι απολύτως σεβαστές, η χυδαιότητα όμως και η συκοφαντία, όχι… Υπό οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, η εφημερίδα θα είχε βάλει λουκέτο…

Οι κραυγάζοντες περί κοινωνικής δημοκρατίας,  δικαιοσύνης και δεοντολογίας, πρέπει πρώτοι να σέβονται τα κατακτημένα αυτά αγαθά. Και να τα κάνουν πράξη με τη γραφίδα τους , όπως αρμόζει σε λειτουργούς του Τύπου, αποκηρύσσοντας μεθόδους που παραπέμπουν σε καθεστώτα σταλινικά.