Η Κέιτ Μίντλετον φοράει εξτένσιονς..! (Video)

Μπορεί πάντα να είναι καλοχτενισμένη και να έχει πλούσια, λεία μαλλιά, αλλά όπως φαίνεται τα μαλλιά της Κείτ Μίντλετον δεν είναι όλα δικά της.

Μία φωτογραφία, λοιπόν, αποκάλυψε πως η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν αποκλείεται να φορά εξτένσιονς.

Αλλωστε η διαφορά έτσι και αλλιώς ήταν μεγάλη από τότε που έγινε Δούκισσα σε σχέση με πριν, καθώς η Κέιτ Μίντλετον όταν ακόμη βρισκόταν σε σχέση με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ είχε πολύ διαφορετικό χτένισμα και τα μαλλιά της δεν ήταν τόσο ογκώδη.

Το ότι φορά εξτένσιονς μάλιστα επιβεβαίωσαν και κάποιοι ειδικοί (beauty experts) τονίζοντας πως η Κέιτ Μίντλετον χρησιμοποιεί κάποιες επιπλέον τούφες που όμως συμπληρώνει τους αρχοντικούς κότσους της ή τις υπέροχες αλογοουρές.

Βέβαια η Δούκισσα του Κέμπριτζ προσπαθεί πάντα να είναι πολύ προσεκτική με τα εξτένσιονς και λέει στον κομμωτή της να κάνει ότι μπορεί για να μην φαίνονται.

Ωστόσο κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται, καθώς οι ψεύτικες τούφες ξεχωρίζουν από τα μαλλιά της και κάποιες φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Η τρέσα της Δούκισσας έγινε μόλις πρόσφατα ορατή, ωστόσο η Μίντλετον φρόντισε με έμμεσο τρόπο να διαψεύσει ότι πρόκειται για ψεύτικες τούφες και άφησε να διαρρεύσει στον Τύπο πως είναι μία παλιά ουλή.

https://www.youtube.com/watch?v=_AjlfcSh9Nk