Η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε γιατί εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και την υποκριτική…

Η Κάμερον Ντίαζ απολαμβάνει τη μητρότητα και τη… ζωή της. Η ηθοποιός που «εγκατέλειψε» την καριέρα της στην υποκριτική σε μια από τις σπάνιες και επιλεκτικές της συνεντεύξεις μίλησε στην κολλητή της φίλη Γκούινεθ Πάλτροου και στη διαδικτυακή της εκπομπή «In goop Health: The Sessions» για τη νέα της ζωή η οποία δεν έχει πια καμία σχέση με τη δημοσιότητα και το Χόλιγουντ.

«Πως αισθάνεσαι που άφησες την καριέρα σου;», την ρώτησε η Πάλτροου.

«Είναι σαν την ειρήνη. Ειρήνη με την ψυχή μου επειδή επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αυτό που λέω, ξέρω ότι ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, εσύ το καταλαβαίνεις αλλά είναι επίπονο να εργάζεσαι κάτω από τέτοια ένταση και να εκτίθεσαι δημοσίως συνεχώς», λέει η Ντίαζ για να συνεχίσει: «Σταμάτησα γιατί ήθελα να κοιτάξω τον εαυτό μου. Όταν κάνεις μια ταινία τους… ανήκεις. Όταν βρίσκεσαι για 12 ώρες καθημερινά για μήνες σε γυρίσματα δεν έχεις χρόνο για κάτι άλλο. Συνειδητοποίησα ότι είχα αφήσει τη ζωή μου σε άλλους. Έπρεπε να την πάρω πίσω και να αναλάβω την ευθύνη της δικής μου ζωής. Όταν γίνεσαι 40 τα πράγματα αλλάζουν. Δούλευα πολύ σκληρά, έκανα ταινίας και δεν είχα καθόλου χρόνο για την προσωπική μου ζωή».

Αναφερόμενη στον άνδρα που της άλλαξε τη ζωή, τον σύζυγό της Benji Madden με τον οποίο είναι μαζί από το 2015 και απέκτησαν μια κορούλα πέρσι είπε: «Παντρευτήκαμε σχεδόν αμέσως επειδή καταλάβαμε πως είχαμε πολλά να κάνουμε. Τα πρώτα χρόνια περάσαμε δύσκολα αλλά μετά δέσαμε. Είμαι μεγαλύτερη από εκείνον, όχι πολύ αλλά και εκείνος ήταν σε μια στιγμή της ζωής του που ήθελε να το κάνει».

Η Κάμερον Ντίαζ αναφέρθηκε και στο νέο επιχειματικό της βήμα που έχει να κάνει με την παραγωγή κρασιού.