Η ιστορία θα δικαιώσει το ΔΗΚΟ, δήλωσε ο Μάριος Καρογιάν

Ο κυπριακός λαός πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν. Δικαίωσε είπε, τις δύσκολες αποφάσεις του ΔΗΚΟ και ανέδειξε το κόμμα σε εμπροσθοφυλακή της μάχης για την κοινωνική αλλαγή. Αυτό ήταν το ζητούμενο, πρόσθεσε, και επετεύχθη σε πείσμα αυτών που προέταξαν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, που επένδυσαν στη διάσπαση των δυνάμεων της ελπίδας και της δημιουργίας, που ήθελαν να καθηλώσουν το λαό στο διχασμό του παρελθόντος και οδήγησαν στην αποχή τμήματα της εκλογικής βάσης.

Ο κ. Καρογιάν τόνισε ότι το δίλημμα δεν είναι αριστερά ή δεξιά, αλλά μπροστά ή πίσω και με το σκοπό αυτό ανανεώνουμε το ραντεβού με τους καλοπροαίρετους ψηφοφόρους για την επόμενη Κυριακή.

Ενωμένοι, είπε, θα ηγηθούμε της εθνικής προσπάθειας για την αναγέννηση και τη νέα εποχή, με αποκλεισμό των φορέων της εσωστρέφειας και της δημαγωγίας.

Ο δρόμος του ΔΗΚΟ, είπε ο κ. Καρογιάν, ποτέ δεν ήταν ανθόσπαρτος, ήταν όμως πάντα σωστός. Το ΔΗΚΟ δεν έχασε τον προσανατολισμό του και η ιστορία θα το δικαιώσει.

Σαφής ήταν η αιχμή εναντίον του Γιώργου Λιλλήκα, όταν είπε ότι κάποιοι κάνουν σχεδιασμούς για τη νέα αρχή τους, εμείς για τη νέα εποχή.