Η…ευγένεια τον οδήγησε στην ελευθερία

Προσφέρθηκε να ηρεμήσει τα σκυλιά στο σπίτι του ο 26χρονος κρατούμενος, ώστε να ερευνήσουν με την ησυχία τους οι αστυνομικοί και βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει. Λίγη μόλις ώρα μετά τη σύλληψή του!

Ο “ευγενής” 26χρονος δράστης κρυβόταν μέρες σε διαμέρισμα 25χρονου φίλου του στη Λευκωσία, μαζί με έναν ακόμα 19χρονο.Μετά από πληροφορίες για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, το διαμέρισμα παρακολουθούσε η Υπηρεσία Καταπολέμηση Ναρκωτικών. Γνώριζαν την ταυτότητα των νεαρών και ότι εναντίον τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συνωμοσία, εμπρησμό αυτοκινήτου και κλοπές αυτοκινήτων.

Όταν οι αστυνομικοί παραβίασαν την είσοδο ο 19χρονος , στην προσπάθεια του να διαφύγει, επιτέθηκε με τα χέρια σε αστυνομικό. Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν ένας μεταλλικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης και μία νάιλον συσκευασία με ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου, καθώς και μία σιδηρογροθιά και επικίνδυνο σπρέι.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λευκωσίας.

Στη συνέχεια αστυνομικοί, μαζί με τον 26χρονο πήγαν στο σπίτι του για να διενεργήσουν έρευνα. Εκεί ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει .