Η επανεμφάνιση των Καραμανλικών και ο Τσίπρας

Η εμφάνιση του μικρού Καραμανλή, ανάβει φωτιές. Του Κώστα του… Αχιλλέως. Που ετοιμάζεται και αυτός να μπει στην πολιτική με αργά βήματα.

Δισέλιδα αφιερώματα σε μεγάλη εφημερίδα των Αθηνών. Και απέναντι σε άλλη εφημερίδα του συγκροτήματος ένα σχεδόν ολοσέλιδο άρθρο του για την οικονομία. Αν έχει πάρει τη συγκατάθεση του «μεγάλου», ρωτάνε οι παροικούντες τη γαλάζια Ιερουσαλήμ. Συνήθως στην οικογένεια έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα…

Στον ΣΥΡΙΖΑ βέβαια το έχουν πιάσει το θέμα από νωρίς. Και οι συνεργάτες του Τσίπρα του εισηγούνται εδώ και μέρες να βγει μπροστά με όποιον τρόπο μπορεί για να «παίξει» σε αυτό το ταμπλό των Καραμανλικών.

Βγήκε λοιπόν στον Αυτιά στον ΣΚΑΪ και… υπερασπίστηκε τον ιδρυτή της παράταξης λέγοντας ότι η ΝΔ του Σαμαρά δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και πως είναι μόνον ένα αντίγραφο της αποτυχημένης Πολιτικής Άνοιξης.

Μπαρούτι έβγαζαν από τις μύτες και τα αυτιά οι γαλάζιοι σε Μαξίμου και Συγγρού. Μισό «φάλτσο» περιμένουν από την Κουμουνδούρου για να βγουν και πάλι στα κάγκελα.