Η επίθεση της μασκότ! Τον καταβρόχθισε ζωντανό…. (Video)

Στην Αγγλία είτε είναι μικρή είτε η μεγαλύτερη κατηγορία, σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή. Στο ημίχρονο του αγώνα της Ντέρμπι με την Μπλάκμπερν, οι θεατές είδαν έκπληκτοι να μπαίνει στο γήπεδο μια μασκότ.

Δεν ήταν το κριάρι που έχει η γηπεδούχος ομάδα για μασκότ, αλλά ένα ψάρι που φορούσε τα ρούχα της ομάδας μπάσκετ του NBA, των Σικάγο Μπουλς. Η Μασκότ έτρεξε προς έναν φροντιστή που βρισκόταν στο γήπεδο και τον κουτούλησε. Εκείνος με νεύρα κλώτσησε την μπάλα που πέτυχε το ψάρι στην ευαίσθητη περιοχή.

Τότε όλοι οι θεατές είδαν το ψάρι να καταβροχθίζει ζωντανό τον φροντιστή. Μάλλον όμως της έπεσε βαρύς και καθώς προχωρούσε προς την έξοδο, άρχισε να κάνει… εμετό. Έβγαζε από το στόμα του, ένα ένα τα ρούχα του «θύματος» και λίγο αργότερα έβγαλε μόνο με το εσώρουχο τον ίδιο τον φορντιστή.

Οι θεατές ξαφνιασμένοι αρχικά, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για αυτό το υπ[έροχο σόου που τους επιφύλαξε το ημίχρονο. Η μασκότ ονομάζεται Mackeral Jordan και έχει εμφανιστεί πολλές φορές στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μέλος των μασκότ zooperstars που κάνουν θραύση στις ΗΠΑ με τα σόου τους σε κάθε αγώνα.