Η εμπλοκή Πρίγκηπα Άντριου θα έχει επιπτώσεις στο γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης;

Η καταστροφική συνέντευξη του πρίγκηπα Άντριου ο οποίος παραδέχθηκε τη σχέση του με τον παιδεραστή Τζέφρι Έπσταιν και ζήτησε συγγνώμη από τη βασιλική οικογένεια, αναμένεται να έχει επιπτώσεις, στον γάμο της κόρης του πριγκίπισσας Βεατρίκης.

Ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Ιταλό μεγιστάνα της κτηματαγοράς Εντοάρντο Μοτσίλ, θα ωχριά μπροστά στον λαμπερό γάμο της αδερφής της Ευγενίας πέρυσι. Η ίδια δεν θα έχει ούτε άμαξα με άλογα ούτε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της γαμήλιας τελετής.

Κοντινός φίλος στην οικογένεια είπε: “Θα είναι χαμηλών τόνων. Μπέα και Έντο είναι ευτυχείς που ο γάμος τους συγκεντρώνει μικρή προσοχή.

Η τελετή μπορεί ακόμη να γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ εκεί όπου παντρεύτηκε και η Ευγενία αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι τη Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο, το ζευγάρι σκέφτεται ακόμη και μια πιο μικρή εκκλησία στο κεντρικό Λονδίνο ώστε ο γάμος τους να είναι όσο πιο απλός γίνεται.

Τέσσερα άλογα του Ουίνδσορ μετέφεραν την άμαξα του Τζακ και της Ευγενείας γύρω από το Ουίνδσορ ενώ ο γάμος προβαλλόταν σε απευθείας μετάδοση στο ITV.

Η βασίλισσα θα δώσει το “παρών” όπως και άλλοι διάσημοι όπως οι φίλοι της Βεατρίκης, οι popstar Εντ Σίραν, Έλι Γκούλντινγκ και Τζέιμς Μπλαντ.