Η Ελληνική εφαρμογή γνωριμιών… που κάνει πάταγο!

Μπορεί να κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Ιούνιο, αλλά το «Vespr», η νέα εφαρμογή γνωριμιών, έχει καταφέρει να γίνει το viral app του φετινού καλοκαιριού.

Στο Vespr οι γνωριμίες γίνονται γρήγορα, κάθε βράδυ και το πρωί μένουν μόνο οι πιο σημαντικές. Είναι το πρώτο ελληνικό app, που λειτουργεί από τη Δύση έως την Ανατολή κάθε ημέρας και στόχος του είναι να φέρει τους ανθρώπους κοντά βοηθώντας τους να κάνουν το πρώτο βήμα για μια νέα γνωριμία.

Στο Vespr, δημιουργείς το προφίλ σου, ανεβάζεις stories, μιλάς όλο το βράδυ και κάνεις νέες παρέες και γίνεσαι δημοφιλής όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς. Σε κάθε Ανατολή του ηλίου όμως, όλα εξαφανίζονται. Το μόνο που μπορείς να κρατήσεις, είναι οι 5 πιο αγαπημένες σου γνωριμίες.

Vespr σημαίνει «εσπερινός» στα λατινικά και το όνομα της εφαρμογής δεν είναι τυχαίο, αφού εξηγεί πολλά για την λειτουργία της. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή εκινάει τη λειτουργία της με την δύση του ηλίου και σταματά με την ανατολή. Στις ώρες αυτές, οι χρήστες μπορούν να κάνουν matches, likes και φυσικά chatting με νέα άτομα πάντα με ασφάλεια. Όταν ξημερώσει όμως, μπορούν να κρατήσουν μόνο μέχρι 5 matches από όσα έχουν κάνει, αυτά που κρίνουν εκείνοι σημαντικά. Όλες οι υπόλοιπες ενέργειες των χρηστών, με την ανατολή του ηλίου, θα αποτελούν παρελθόν. Κάτι ακόμα που κάνει το Vespr να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα dating apps, είναι το ότι σου δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζεις πέρα από φωτογραφίες και story, φέρνοντάς σε ακόμα πιο κοντά σε νέες γνωριμίες σε real time χρόνο.

Μόλις μέσα σε ένα μήνα το «Vespr» κατέβασαν στα κινητά τους τηλέφωνα πάνω 50.000 άτομα, σε Android και iOS.

Σύμφωνα με έρευνες, η οπτική μας γύρω από το social dating αλλάζει δραστικά. Πιο συγκεκριμένα, σε παγκόσμιο επίπεδο το να γνωρίζεις άτομα από dating apps παύει να είναι ταμπού και να θεωρείται η επιλογή των μοναχικών. Το online dating έχει μπει πλέον δυναμικά στις προτιμήσεις εκείνων που ψάχνουν έναν σύντροφο και τον Ιανουάριο του 2019 το 47% των Αμερικανών δήλωσε ότι είτε έχει βρει ο ίδιος, είτε γνωρίζει κάποιον που έχει βρει “το άλλο του μισό” μέσω μιας υπηρεσίας online γνωριμιών (statista.com).

Στην Ελλάδα, ολοένα και περισσότερο τα dating apps μπαίνουν πια στην καθημερινότητα μας, καθώς 7 στους 10 ερωτηθέντες παραδέχονται ότι θα ήταν πρόθυμοι να τα χρησιμοποιήσουν για την εύρεση νέων νέων φίλων ενώ 1 στις 6 σχέσεις ξεκινά πλέον online.

Με το Vespr, κάθε νύχτα θα είναι διαφορετική, με αμέτρητες ευκαιρίες από «Δύση έως Ανατολή»… Θα το βρεις διαθέσιμο σε Google Play & App Store.