Η Ελληνική αστυνομία καλείται να αντιμετωπίσει τα Αλβανικά κυκλώματα

Οι Αλβανοί κακοποιοί φαίνεται πως είναι αρκετά οργανωμένοι αφού μετά από τη σύλληψη του δράστη που δολοφόνησε τον κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση, αποκαλύφθηκε ότι φυγαδεύονται από κυκλώματα στην πατρίδα τους και αφού αλλάξουν όνομα επιστρέφουν.

Οι νεαροί Αλβανοί εγκληματίες προκαλούν φόβο και ανησυχία στην κοινωνία μας, καθότι όντας εθισμένοι στην κοκαΐνη γίνονται ασύλληπτα επικίνδυνοι και απρόβλεπτοι τόσο με τα θύματά τους αλλά και με τους αστυνομικούς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι χρησιμοποιούν Καλάσνικοφ και όπλα με το παραμικρό.

Η  αποκάλυψη ήρθε στο φως μετά τη σύλληψη του 23χρονου δράστη με το αμαυρωμένο ποινικό μητρώο, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος σχεδίασε με το συνεργό του την επίθεση στο κοσμηματοπωλείο και την εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, οι δύο κακοποιοί αφού κρύφτηκαν στην Αττική, μερικές μέρες αργότερα ο ένας εκ των δραστών διέφυγε στην Αλβανία και ετοίμασε πιστοποιητικά προκειμένου να αλλάξει το μικρό του όνομα και να εκδώσει διαβατήριο με νέα στοιχεία. Κι ενώ όλα έβαιναν καλώς. ο νεαρός άντρας πήγε στην Ιταλία ώστε να περάσει στην Ελλάδα χωρίς έλεγχο.

Σ’ αυτό το σημείο όμως τα δεδομένα ανετράπησαν αφού μέσω της Ελληνικής και Αλβανικής συνεργασίας ο δράστης συνελήφθη.