Η Ελένη Ροδά για τους έρωτές της .. και αν έχει απιστήσει…(ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένη Ροδά, η “μάγκισσα” του λαϊκού τραγουδιού, που έζησε μια ζωή γεμάτη επιτυχίες, έρωτες και πλούσιες εμπειρίες, σε μία  απολαυστική συνέντευξη «εξομολογήθηκε» τους έρωτες αλλά και αν έχει απιστήσει….

Μίλησε για  θυελλώδεις σχέσεις και οι γάμους που δεν κράτησαν. Η επαφή της με τον Ωνάση που συνήθιζε να της λέει “Η ζωή είναι μια μπούρδα”! Ολα μάταια».

Η «μάγκισσα» του λαϊκού τραγουδιού που μεγαλούργησε στο πάλκο. Τα «χρυσά» νυχτοκάματα και οι θαυμαστές που της έσκιζαν τα φουστάνια

Ντόμπρα, λαϊκή με ιδιαίτερη βραχνάδα στη φωνή που την καθιέρωσε. Η Ελένη Ροδά, που δεν έπινε και δεν κάπνιζε, ξεκίνησε την καριέρα της από τη δραματική σχολή και το θέατρο.

Γρήγορα, όμως, την κέρδισε το πάλκο, όπου εκεί μεγαλούργησε. «Μικρή είχαμε στη γειτονιά μας, τη Λάρισα, ένα κέντρο την «Ώαση» που έφερνε ξακουστά προγράμματα από την Αθήνα. Ήθελα και εγώ να γίνω artista. Να συμμετέχω σε show. Ο δεύτερος λόγος ήταν γιατί ήμουν ερωτευμένη με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Ήθελα να πάω στην Αθήνα και να τον δω» ανέφερε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Ελένη Ροδά υπήρξε μία γυναίκα που αγάπησε και αγαπήθηκε. Είχε σχέσεις έντονες και έρωτες μεγάλους.

«Ο πρώτος μου άντρας ήταν καλλιτέχνης. Ήταν ο Γιώργος Λευτεριώτης. Είχαμε μία πολύ έντονη σχέση και γι’ αυτό χωρίσαμε γρήγορα. Ζήλευα αρκετά. Φτάσαμε να ορμίσουμε και ο ένας πάνω στον άλλον. Φέτος, δεν υπάρχουν γνήσια αρσενικά. Τα πάτησε το τρένο» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Ναι έχω απιστήσει. Μόνο οι βλάκες δεν απατούν».

https://www.facebook.com/staralithies/videos/1000972056912239/